Navigáció

Tartalom

Tisztelt polgárok!

Már csak a hét folyamán 2021. június 13-ig nyitott a lehetőség a népszámlálási kérdőívek kitöltésére. Látogasson el a Községi Hivatal kapcsolattartó helyére vagy kérje mobilasszisztenseink segítségét a 0917365895 telefonszámon. A népszámláláson való részvétel minden lakos számára kötelező!

____________________________________________________________________________________________

 

asszisztalt nepszamlalas

 

 

 

FIGYELEM! Az elektronikus népszámlálás már csak 8 napig tart. A népszámlálásban törvényből adódó kötelessége részt venni Szlovákia minden lakosának. A kiskorúak nevében a szülő vagy a törvényes képviselő tölti ki a népszámlálási kérdőívet. Kérjük, teljesítse kötelességét és töltse ki az elektronikus népszámlálási kérdőívet a www.nepszamlalas.sk oldalon legkésőbb 2021. március 31-ig.

nepszamlalas

-------

Tisztelt Izsaiak!

Javában zajlik az elektronikus népszámlálás. Amennyiben egyelőre nem teljesítette a törvény által előírt kötelezettségét és nem töltötte ki a népszámlálási ívet, kérjük, tegye azt meg legkésőbb 2021. március 31-ig a www.nepszamlalas.sk oldalon. Szükség esetén a népszámlálási ív kitöltésben segítse idősebb polgártársait.  Továbbá kérjük az állandó jelleggel külföldön tartózkodó izsai lakhelyű polgártársainkat is a népszámlálásban való részvételre.

Minden izsai számít!

 

további információk (2.68 MB)